Wij maken gebruik van cookies om onze site te verbeteren en veilig te houden. Klik gewoon op "Akkoord" om verder te gaan. Akkoord

Hoe kan je bij ons veilig betalen

Betalen bij ons kan je op bijna elke mogelijke manier en dit op een veilige manier door een SSL beveiliging op onze site.

SSL staat voor Secure Sockets Layer. Dit zorgt er gewoon voor dat niemand aan uw transactiegegevens kan geraken.


1. Bankkaarten

Met uw bankkaart kan je bij ons zonder extra kosten uw betalingen uitvoeren.


Hiervoor heb je meestal wel een verificatietoestelletje nodig van uw bank.


Uw betaling wordt bij ons meteen aanvaard en verwerkt na goedkeuring van uw betaling bij de bank.


2. Mastercard en Visa

Betaal je liever met uw visa of mastercard ? Geen probleem, ook deze betaalmethoden aanvaarden wij.


Ook deze betalingen vallen uiteraard onder de veilige SSL verbinding.


Bij deze methode wordt eveneens uw bestelling meteen verwerkt na goedkeuring van uw betaling bij de bank.


3. Andere mogelijkheden

Geen zin om met een kaart te betalen ? Geen probleem, je kan ook nog steeds betalen op andere manieren. Wij maken hiervoor gebruik van hipay.


Heb je hier nog vragen over ? Contacteer ons dan via onderstaande link.

KlantenserviceZendingen en retourzendingen


Verzending van uw pakket

1. Bestelling van materiaal op voorraad in onze winkel:

Momenteel werken wij samen met verschillende leveranciers zoals Bpost, Post Nl om uw verzendingen af te ronden of deze worden door ons zelf geleverd.


Wil u komen afhalen, kan dit na ons te contacteren per mail naar info@ibconcept.be. U kan dan uw bestelling dezelfde dag of de dag nadien (afhankelijk van de voorraad) nog ophalen tot 18:00 uur of wij kunnen deze binnen een snelle termijn leveren.


Er worden voor leveringen geen extra kosten aangerekend bij een aankoop boven de € 75,00 tenzij uitdrukkelijk vermeld in uw winkelkar voor u definitief gaat afrekenen.


2. Bestelling van materiaal NIET in voorraad:

Bij deze artikelen zal steeds een opgegeven schatting van levertermijn opgegeven worden.


Artikelen besteld via ibconcept.be worden geleverd in België of Nederland. Let op, voor Nederland kunnen er andere leveringskosten in acht worden genomen. Deze zullen dan uitdrukkelijk vermeld worden in uw winkelkar voor u definitief gaat afrekenen.


Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de Klant onverwijld worden gemeld aan ibconcept.be


Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet onze vervoerder is) de goederen zelf komt of laat ophalen en fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de Klant bij het meegeven aan de vervoerder, als de vervoerder van de Klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door ibconcept.be was geboden.


3. Retourzendingen

Wilt u een product retour zenden, geen probleem. U heeft hiervoor 14 dagen de tijd na het in ontvangst nemen van uw aankoop en kan ons hiervoor per mail een aanvraag versturen.


Voor de mogelijkheden en alle voorwaarden hieraan verbonden kan u onze algemene voorwaarden raadplegen. (Zie Artikel 7 en het formulier herroepingsrecht)